На Волині люди відмовилися стати на коліно, щоб зустріти загиблого Героя

0
На Волині люди відмовилися стати на коліно, щоб зустріти загиблого Героя
У Камінь-Каширській громаді стався інцидент - декілька людей відмовилися стати на коліно і гідно зустріти загиблого Героя «на щиті».

Про це повідомили у місцевій спільноті в інстаграмі kamin.otg.

Це сталося у четвер, 4 січня.

Нагадаємо, у цей день у Камінь-Каширську громаду «на щиті» повернувся молодий Герой Анатолій Бащук, 1992 року народження, життя якого трагічно обірвалося у Донецькій області 1 січня 2024 року.

«Камінь-каширці, ви ок? Вам тяжко постояти 5 хв і віддати шану герою, який загинув за вас, за ваш спокійний день? Без нього ви не мали б нічого!Вам тяжко стати на коліно? Ви так спішите жити? А він теж хотів жити! Але повертається додому в домовині. На нашу фразу «Загиблого героя везуть» ми отримали відповідь «яка разніца». У мене все. Слів більше немає. Задумайтесь, інакше завтра «какая разніца» може прийти у ваш дім. Герою вічна памʼять! А тим, хто думає так само і не може постояти 5 хв - сором», - обурився автор допису.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні