Чому рф спочатку запускає БПЛА, а потім атакує ракетами

0
Чому рф спочатку запускає БПЛА, а потім атакує ракетами
Військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко вважає, що росіяни не змінили тактики нанесення ракетних ударів по Україні.

Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.

Експерт зазначив, що тактика російської терористичної армії щодо ракетних обстрілів не змінилась.

"Єдине що удар з 1 на 2 січня включав у себе велику кількість гіперзвукових ракет Х-47 "Кинджал". Це була максимальна кількість ракет, задіяних під час повномасштабного вторгнення. Ми очікували на комбіновані удари. Ще 2023 року ми говорили, що росіяни не використовують тривалий час крилаті ракети, то казали, що вони їх накопичують для комбінованого удару. І не тільки ракетного, а й дронами-камікадзе. Все це мало б розосереджувати увагу нашої ППО, виснажувати та проривати", - пояснив він.

Удари дронами-камікадзе - це ще і виснаження української ППО уваги, вважає Коваленко.

"Росіяни намагаються прокладати маршрути для місцевістю, яка є важка для переслідування дронів мобільними вогневими групами. Це - озера, болота, ліси, гирла річок. А тому вони змогли кілька годин перебувати в українському повітряному просторі. Це - люфт між присутністю останнього дрона-камікадзе, який відволікає на себе увагу, та заходженням у повітряний простір інших об'єктів ураження - ракет. Ці дрони-камікадзе змушують задіювати ЗРК, тобто треба витрачати ракети на їх знищення", - зазначив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні