У селі на заході України автобус з пасажирами потрапив у ДТП: є постраждалі

0
У селі на заході України автобус з пасажирами потрапив у ДТП: є постраждалі
На трасі М-19 Доманове - Тереблече у Тернопільській області сьогодні, 3 січня, сталася ДТП за участю рейсового автобуса. Травмувалися четверо людей.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Тернопільській області.

У дописі йдеться, що сьогодні, 3 січня, о 12:18 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про ДТП у селі Кровинка Тернопільського району.

Як з’ясувалося, під час ДТП зіткнулися рейсовий автобус Мерседес спринтер та легковий автомобіль. Рятувальники за допомогою спеціальних інструментів деблокували потерпілих з понівеченого авто. Загалом, травми отримали четверо людей.

"Потерпілі при свідомості з травмами різного ступеня важкості", – додали рятувальники.

На ділянці дороги, де сталася аварія, частково ускладнений рух транспорту. На місці події працюють всі відповідні служби. Патрульні поліцейські регулюють дорожній рух, організовують реверсивний рух.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні