На заході України з пострілами затримали 12 чоловіків: що сталося

0
На заході України з пострілами затримали 12 чоловіків: що сталося
Прикордонники Мукачівського загону затримали 12 закарпатців, які намагалися незаконно потрапити до Угорщини. Щоб зупинити ухилянтів, їм довелося стріляти.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Відомо, що ухилянтів викрили вчора, 2 січня, поблищу від кордону з Угорщиною прикордонники Мукачівського загону. Усі затримані виявилися закарпатцями.

Їх плани незаконно перетнути кордон зруйнував прикордонний наряд від відділу "Лужанка". Помітивши прикордонників, ухилянти вдалися до втечі, тому щоб зупинити правопорушників військовослужбовці здійснили кілька попереджувальних пострілів.

У ході подальших заходів оперативники загону встановили особу переправника, який власним транспортним засобом доправив групу чоловіків у прикордоння, отримавши від своїх пасажирів оплату у розмірі 12 тисяч гривень з кожного. Згодом спільно з працівниками поліції його затримали.

Наразі співробітники оперативно-розшукового відділу загону вивчають усі обставини правопорушення.

На затриманих складено протоколи про адмінправопорушення, щодо переправника прикордонники направили повідомлення до Нацполіції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні