Чи піде Україна на мирні переговори з рф, якщо приберуть путіна

3
Чи піде Україна на мирні переговори з рф, якщо приберуть путіна
Мирні переговори з Росією можуть відбутися лише після того, як російські війська покинуть територію України. "Відхід" з Кремля Володимира Путіна сам по собі не є підставою для початку переговорів.

Про це заявив радник глави ОП Михайло Подоляк, пише УНІАН.

"Вийшли з території України і тоді з'являється субстрат. Не факт, що вони (переговори) будуть, але <є> субстрат – принаймні ви вийшли, тобто факт агресії закінчився", – пояснює Подоляк.

За його словами, на цьому етапі стане можливим діалог про те, як Росію буде покарано за скоєні воєнні злочини і як вона буде розплачуватися за заподіяну матеріальну шкоду. Однак до того, як російські війська покинуть українську територію, такі переговори не можуть початися апріорі, наполягає представник ОП.

"Вступати в переговори, коли вбивці знаходяться на твоїй території, ну це якось дивно виглядає. (...) Тобто він (агресор) досяг певної мети, так не всіх цілей. Але це означає, що він буде прагнути їх далі досягати. Чому? Тому що відповідальності у Росії не буде. Якщо вона залишається на окупованих територіях, відповідальність у неї не настає. Вона буде скрізь говорити: "Які воєнні злочини? Ми на цій території залишилися – ми виграли війну", – каже Подоляк.

Радник глави ОП висловив переконання, що підписання будь-якого мирного договору в умовах, коли російські війська залишаються на українській території, буде смертним вироком для України з відстрочкою виконання на 5 років або близько того.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я думаю, что статья полезна.
Тем, кто хочет углубиться, могут
заинтересовать связанная запись, которую я обнаружил:
https://gorenje-center.ru/.Дайте знать, что вы думаете после прочтения!
Я приветствую отзывы в комментариях!
Відповісти
Этот статья очень полезный. Я собираюсь проанализировать
эту тему глубже. Благодарю вас за
проницательное пост. Также я проверил этот источник http://Www.fashionmoon.com/jump/aHR0cHM6Ly9vYm9pYnVyZy5ydS9nby5waHA/dXJsPWh0dHA6Ly9rYW5vc28uZGRvLmpwL3d3dy95eWJicy95eWJicy5jZ2klM0ZsaXN0PXRocmVhZA
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні