Україну накриють морози до -20 градусів

0
Україну накриють морози до -20 градусів
В Україні з середи, 3 січня, почнуться снігопади і крижані дощі. На півночі країни вдарять морози до 20 градусів з позначкою мінус.

Про це свідчать дані ресурсу Ventusky, передає Апостроф.

Так, сніговий армагедон розпочнеться із західних областей, де вже після восьмої ранку розпочнуться снігопади. В сніговий полон захопить Львів, Чернівці, Тернопіль, Рівне, опади поступово будуть просуватися до центральної частини країни.

Після 20.00 3 січня снігопади просунуться до центральної частини України та захоплять Київ, Житомир, Черкаси, Полтаву, рухаючись на схід.

Вночі 4 січня снігопади дістануться сходу країни, проте в центральній частині України та Дніпрі вони перетворяться на крижані дощі.

Під вечір посиляться снігопади на заході і продовжаться крижані дощі в центральній частині країни.

Окрім опадів, з 3 січня в Україну почне заходити холодна повітряна маса з півночі. В північних районах країни вдарять сильні морози до 20 градусів з позначкою мінус.

В той же час очікується, що до 6 січня сильні опади на території країни припиняться, проте продовжаться сильні морози. На сході країни температура повітря може досяги 29 градусів морозу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні