На фронті загинули троє військових з Волині

0
На фронті загинули троє військових з Волині
Сумна звістка сколихнула Берестечківську громаду – повідомили про смерть жителя с. Перемиль 47-річного Юзькова Віталія Анатолійовича.

Про це інформують у фесбуці громади.

У громаді оголошено триденну жалобу.

«Висловлюємо співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою!» – йдеться у дописі.

Про всі деталі зустрічі та прощання із військовим повідомлять згодом.


50-річний Микола Васильович Місько з Оленівки Рожищенської громади, боєць 14 бригади оперативного призначення Національної гвардії України, загинув 1 грудня в результаті мінометного обстрілу в Запорізькій області.

Про це інформують на сайті Рожищенської міськради.

«Висловлюємо щирі співчуття родині, сумуємо та розділяємо біль від цієї невиправної втрати», – йдеться у повідомленні.



На війні з російськими окупантами загинув Герой з села Рівне Рівненської громади Сергій Головко.

Про це повідомили волонтери Любомльщини, пише ВСН.

У Сергія Головка залишилися мама, дружина і синочок.

«Ви знаєте, що таке безпросвітно пекучий біль? То безвихідь, яку відчуваєш від щоденних чорних звісток про втрату… То бути біля невтішної матусі та дружини поряд в найважчий час. Сергій Головко, с. Рівне — Герой, наш тепер уже Янгол. Був надзвичайно добрим, турботливим, чуйним, люблячим синочком( так називає його зараз мама), чоловіком, татусем. Сергій повістку отримав навіть не на руки, а просто дізнався що є. І знаєте що він зробив? Він сам пішов у військкомат по ту повістку. Дружина всі сльози виплакала, адже на руках залишався «особливий» синочок, якому потрібен особливий догляд. І навіть це не зупинило Сергія, бо він був справжнім Чоловіком. Бо розумів, що мусить, бо знав, що то його обовʼязок. Тепер дружина мусить стати ще сильнішою… Тепер матуся мусить усвідомити, та прийняти, що синочка більш немає( хоч вже тиждень відчувала важкість на серці, та гнала ті страшні думки від себе). Сестричка, тільки вчора, коли ми зустрічали нашого Олексія Самарчука зловила себе на думці, що не дай Господь може так само зустрічати братика( Сергій найстарший)… А сьогодні з ранку отримала цю страшну звістку. Вони сьогодні в купочці, усі разом, але сім’я уже не повна… То болить нестерпно. Сьогодні 31 грудня, багато хто святкуватиме новий рік, а багато сімей не буде. Тому, зупиніться хоча б на мить, згадайте з подякою Тих, хто тепер тримають Небо. Моліться за матусю( їй просто нестерпно важко), за дружину, за брата та двох сестричок», - повідомили у дописі.

Волонтери просять всіх, хто може підтримати сім'ю матеріально, реквізити додаємо:

5167 8032 4050 1663 Любов Свинчук( мама).


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні