Що потрібно зробити на Новий рік 2024, щоб завжди були гроші в домі

0
Що потрібно зробити на Новий рік 2024, щоб завжди були гроші в домі
Одне з найважливіших правил, яке існувало з давніх-давен — повернути всі свої борги перед святом. Наші предки вірили, якщо цього не зробити, фінансові проблеми будуть переслідувати вас увесь рік.

Про це пише ТСН.

Не менш важлива прикмета на Новий рік — не купуйте подарунки близьким і друзям на останні гроші. Через це ви будете відчувати нестачу грошей весь наступний рік.

Дуже важливо перед зустріччю Нового року 2024 провести генеральне прибирання будинку. Якщо зустріти свято в ідеально чистому домі, то в ньому скоро з'являються і гроші. Спробуйте все поприбирати до опівдня 31 грудня. Після 12 години дня, за народними прикметами, виносити з хати сміття забороняється. Ви можете разом з ним винести на смітник фінансове благополуччя сім'ї.

Ялинка — справжній символ Нового року і його потрібно правильно прикрасити. Чим багатший у неї буде вигляд, тим успішніше ви проведете рік. Тому вішайте на новорічну ялинку не лише гірлянди та іграшки, але й цукерки та паперові банкноти, згорнуті в трубочку.

Якщо ви не хочете у прийдешньому році заощаджувати на їжі, не варто накривати святковий стіл лише з бюджетних продуктів. Приготуйте смачні і різноманітні страви, які сподобаються символу Нового 2024 року. Наприклад, про десерти, які сподобаються Зеленому Дерев'яному Дракону.

На новорічному столі повинна стояти сільничка. Наші предки вірили, що саме сіль допомагає відлякати негатив і нечисть. А щоб вони не змогли проникнути до оселі та завдати фінансових проблем, потрібно також насипати солі з обох боків порогу дому.

Ще одна важлива справа для притягнення благополуччя — перед зустріччю Нового року 2024 провести ревізію одягу. В кишенях не повинно бути дірок, інакше гроші "витікатимуть" назовні.

У фужер з шампанським покладіть монету золотистого кольору. Під бій курантів випийте напій, а монету покладіть до гаманця — вона буде вашим талісманом, який привертатиме гроші.

Щоб не економити на нових речах у прийдешньому році, варто святкувати лише в новому одязі.

А коли гості вже розійдуться, не варто одразу прибирати страви зі столу. Залиште на ньому фрукти, цукерки та хліб. Так ви зможете привернути матеріальне благополуччя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні