48-річний чоловік застрелив неповнолітнього грабіжника, який проник до нього у підвал

1
48-річний чоловік застрелив неповнолітнього грабіжника, який проник до нього у підвал
У Хусті 48-річний чоловік вистрелив з мисливської зброї у 17-річного грабіжника, який проник до нього у підвал. Злодію вдалося втекти, однак він помер від втрати крові.

Про це повідомляє поліція Закарпатської області.

Сьогодні, 31 грудня, близько 1-ї години ночі до поліції зателефонував 48-річний мешканець міста Хуст. Він повідомив, що на його приватну власність проникла невідома особа і він двічі вистрелив у нього із зареєстрованої зброї. Невідомий з місця події втік.

"48-річний мешканець міста Хуст із пристрою для фото і відеозапису отримав сповіщення про рух у підвальному приміщенні. Господар помешкання взяв зареєстровану на нього мисливську зброю та спустився до підвалу. За словами заявника там він виявив незнайомця та наказав йому вийти, однак хлопець несподівано кинувся у бік озброєного чоловіка, і останній здійснив один постріл у нижню частину тіла", – розповідають у поліції.

Після цього грабіжник взявся до втечі, втім на подвір’ї власник будинку здійснив ще один постріл в землю. Згодом слідчі виявили сліди крові. Правоохоронці обстежили прилеглу територію і, неподалік будинку заявника, виявили тіло 17-річного мешканця Хуста з вогнепальним пораненням стегна. Попередня причина смерті неповнолітнього – крововтрата.

Попередньо подію кваліфікують за ст. 118 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання особи, яка вчинила кримінальне правопорушення.

У справі тривають першочергові слідчі дії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це називається -"нєфіг красти''. Може іншим буде в науку. Правда наші суди дядька посадять. От якби то суддів пограбували то ''ета другоє''
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні