У Повітряних силах закликали реагувати на сигнали тривоги в новорічну ніч

0
У Повітряних силах закликали реагувати на сигнали тривоги в новорічну ніч
Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат закликав українців у новорічну ніч не нехтувати безпекою.

Про це він сказав у ефірі телемарафону, передає Главком.

«До Нового року готуватися українцям, але думати про те, що власна безпека на першому місці. Потрібно розуміти, що ворог не буде робити жодних поблажок ні військовим, ні цивільним. Ви бачите, як вони б’ють просто по центру тримільйонного міста зенітними ракетами. Є в них ракети і більшого радіусу дій... Тому перш за все – берегти себе, реагувати на сигнали повітряної тривоги, жодних феєрверків. У наш час займатися салютами – це просто неправильно з будь-якої точки зору», – наголосив Ігнат.

Речник Повітряних сил додав, що ворог атакує Україну щодня як безпілотниками, так і ракетами різних типів. «Тому бережіть себе, а Повітряні сили і Сили оборони будуть робити все для того, щоб якомога більше знищити цих покидьків», – зауважив Ігнат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні