У ресторані відмовмили військовому в обслуговуванні через його одяг

12
У ресторані відмовмили військовому в обслуговуванні через його одяг
Український військовий не зміг потрапити до столичного ресторану Virgin Izakaya Bar. Адміністрація закладу відмовилася обслуговувати його через «невідповідний» дрес-код.

Про інцидент розповів волонтер і товариш бійця Денис Кошельник, пише Главком.

Кошельник зазначив, що чинний військовослужбовець проходив реабілітацію у Києві після травм, отриманих на полі бою. Захисник завершив лікування і перед поверненням на фронт вирішив із товаришем зайти до ресторану японської кухні, розташованому на вулиці Арсенальній.

Чоловіки забронювали столик, у телефонній розмові адміністрація попередили їх про дрес-код. Безпосередньо на вході до закладу їм сказали, що військовослужбовець не може зайти, оскільки «не відповідає дрес-коду». Чоловіки був у спортивному одязі.

«Коли він (військовий, – «Главком») запитав, чи пустили б його у військовій формі, тому що він може поїхати перевдягнутися в неї й приїхати – теж сказали, що не можна. На аргумент з його боку, що в країні війна і потрібно з повагою до військових ставитися – почули, що такі у них правила, і вони нічого з цим вдіяти не можуть», – розповів Кошельник.



За словами волонтера, найчастішим гостем у цьому закладі є нардеп Микола Тищенко. На відео можна помітити, як народний обранець сидить у Virgin Izakaya Bar у тактичному одязі.

Кошельник припустив, що така політика закладу може бути продиктована його колишнім власником Олександром Орловим із Росії.

Адміністрація ресторану наразі інцидент не коментувала.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-38

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого та брудна свиня в формі українського найманця лізе в ресторан. Його місце під Авдіївкою. :)))(
Відповісти
Що ти здох,гівнюк
Відповісти
Якщо хтось і кнуряка, то це ти. Наш воїн має право на повагу. А ти не хочеш під Авдіївку ? Сидиш у столиці і грієш свою дупу. І смієш гавкати. Ти мерзота і я зрозуміла, що ти''ждун''. Але ти не думай, що тебе щось омине. Ти бачив,до чого догавкався Кива. Так, що брудна тварюка у тебе все попереду.
Відповісти
гієна прикрий свою пащу бо колись тобі її розірвуть
Відповісти
Ти,!!! навіть не можу знайти слово, яким можна тебе назвати, а нічого що завдяки тому військовому ти, можеш жити і шлятись по барах, в окопи , на передову
Відповісти
Закривати треба такі заклади.
Відповісти
Закрити ресторан натомість відкрити в ньому благодійну їдальню для нужденних
Відповісти
Про дрес код не чули?!
Відповісти
Юрій то твоє місце під Авдіївкою,а він уже був,і ще буде ще ,а ти гівнюх вонючий
Відповісти
Пані Гано місце його на кладовищі або ж в посадці. Воно хворе і потребує утилізації оте Юрія
Відповісти
Ну ти і ЧМО
Відповісти
Ну коктейль ''Бандерівське смузі'' ситуацію для тих зажравшихся власників може роз'яснити!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні