Представник рф в ООН погрожує Україні та Заходу

1
Представник рф в ООН погрожує Україні та Заходу
Постійний представник Росії при ООН Василь Небензя сказав, щоб Україна та Захід готувалися до жахливих новин найближчим часом. Він також вважає, що робота ППО стала причиною жертв серед мирного населення України під час масованого російського обстрілу 29 грудня.

Про це Небензя заявив на засіданні Ради Безпеки ООН, gazeta.ua.

Він скаржиться, що Київ нібито розміщує ППО у житлових кварталах і порушує норми міжнародного гуманітарного права.

"Представниця Великобританії безапеляційно заявила, що жертв було б більше, якби не робота української ППО. Важко уявити більший цинізм", - сказав Небензя.

За його словами, якби не робота української ППО, то жертв серед мирних жителів не було б.

"Тому ми порадили б остерігатися заяв Великої Британії про постачання Києву ще 100 ракет протиповітряної оборони, від використання яких гинуть мирні жителі", - сказав Небензя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Європі напевне подобається вислуховувати отакі ''перли-самородки'' від представника мордору, бо інакше вони давно кацапів вигнали з усіх Європейських інституцій.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні