Синоптик розповів, якою буде погода на Новий рік

0
Синоптик розповів, якою буде погода на Новий рік
Цього року погода в Україні на Новий рік буде безсніжною, натомість - зі слабким дощем. 31 грудня та 1 січня очікується проходження атмосферних фронтів із заходу та переважання циклонічної діяльності.

Про це свідчить прогноз метеоролога Ігоря Кібальчича, пише "Метеопрог".

Погода 31 грудня
У неділю, 31 грудня, на заході, півночі та в центрі дощитиме, місцями - з мокрим снігом. У східних та південних областях істотних опадів не передбачається.

"У новорічну ніч під впливом слабкого баричного гребеня з півдня, істотних опадів не очікується по всій країні і лише в районі Полісся та у Карпатах можливий сніг, мокрий сніг", - наголошує Кібальчич.

Температура повітря вдень 31 грудня становитиме +3-8 °. У новорічну ніч на переважній більшості території стовпчики термометрів покажуть близько 0 °С. У південній частині - +1-6 °.

Погода 1 січня
Вдень 1 січня вплив балтійського циклону та його фронтів пошириться практично на всю територію України. Очікуються опади переважно у вигляді дощу, мряки, мокрого снігу, спостерігатимуться тумани, подекуди ожеледиця. Стовпчики термометрів покажуть +3-8 °, а на півдні повітря прогріється аж до +6-11°.

"Як бачимо, за рахунок аномально високих температур у більшості областей нашої країни Новий Рік пройде без снігу, а ось у Карпатах можна милуватися справжньою зимовою казкою при невеликому морозі в межах -1…-6 °С та слабкої хуртовини", - розказав метеоролог.

За його прогнозом, короткочасне випадання снігу і формування тимчасового снігового покриву можливе на крайній півночі України та в районі Полісся.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні