У трьох містах України оголосили день жалоби

0
У трьох містах України оголосили день жалоби
Сьогодні у Дніпрі – день жалоби за тими, чиї життя обірвала учорашня ракетна атака по місту. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Про це пише Главком.

«Російські окупанти вбили 6 мирних мешканців. Світла пам'ять загиблим. Щире співчуття всім, хто втратив рідних та близьких», – сказав він.

Від ракетних ударів у Дніпрі постраждало 30 людей. 20 з них в лікарні, троє – «важкі».

Нагадаємо, що російська ракета ледь не влучила в пологовий будинок у Дніпрі і в торговельний центр.

Також сьогодні в Одеській області оголошено жалобу через сьогоднішній російський обстріл, через який загинули мирні жителі

Одеса 29 грудня опинилася під ракетним ударом російських військ. Спочатку повідомлялося про двох загиблих. Ще 15 людей отримали поранення. Серед постраждалих двоє дітей 6 та 8 років.

Пізніше стало відомо, що в Одесі росіяни атакували ще один будинок під час масованого обстрілу України 29 грудня – триповерхівку. Під її завалами знайшли ще одне тіло загиблого.

29 грудня ворог вдався до наймасованішої атаки на Україну. Загалом ворог застосував 158 засобів повітряного нападу: ракети різних типів та ударні БпЛА. Протиповітряна оборона знищила 114 повітряних цілей. Наразі відомо про 30 загиблих і понад 160 поранених.

У результаті ракетного удару по Запоріжжі загинуло дев’ять мирних жителів міста. Про це повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

У суботу, 30 грудня, у Запоріжжі оголошено день жалоби за загиблими.

«29 грудня у нашому місті рашисти жорстоко обірвали життя дев’ятьох невинних мирних людей. Вічна та світла пам’ять. Щирі співчуття рідним і близьким загиблих. Запоріжжя тужить», – написав Куртєв у Telegram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні