На заході України 5-річна дитина впала у кому після того, як їй видалили молочні зуби

0
На заході України 5-річна дитина впала у кому після того, як їй видалили молочні зуби
У Львові 5-річний хлопчик впав в кому будучи в кріслі дантиста. Лікарі констатували смерть мозку, а життя хлопчика підтримують лише апарати.

Про це у Фейсбук розповів батько хлопчика, відомий бандурист Віктор Пашник, передає "Еспресо.Захід".

Він та його дружина Маріанна Вахняк звинувачують стоматологічну клініку, а поліція відкрила кримінальну справу.

"21 добу наш неймовірний синочок у комі. Йому констатовано смерть мозку через неналежне видалення молочних зубів… Наше з дружиною життя розділилось на до і після того злощасного дня, 8 грудня, коли дружина Маріанна з сином Велесом пішли до клініки ТОВ "ОРІ ГРУП" (Ori-Dent), аби видалити два молочні зубчики", — йдеться у дописі Віктора.

Віктор зазначив, що його син Велес пережив клінічну смерть під час загального наркозу. Згодом у дитини констатували смерть мозку.

"У день оперативного втручання дитина дуже протестувала в операційній і не давала вдягнути маску, ніби відчуваючи наближення трагедії. Лікар-анестезіолог на очах дружини, силоміць одягала синові маску. Дружина попросила припинити це, але анестезіолог не послухала і продовжувала притискати маску, після чого він заснув", – написав Пашник.

Під час операції матір дитини помітила, що в операційній якась метушня — туди почали збігатися медичні працівники. Приблизно через 20 хвилин приїхали дві бригади невідкладної допомоги.

"До дружини вийшов медичний директор ТОВ "ОРІ ГРУП", який повідомив, що під час операції в дитини сталася зупинка серця, яке лікарям вдалося запустити, і що дитину переводять в реанімаційне відділення ВП "Лікарня святого Миколая" КНП "ТМО №1м. Львова". Вже там, від лікаря, ми дізналися, що ситуація критична і що син перебуває у важкому стані", – додав батько хлопчика.

Подружжя звинувачує в цьому стоматологічну клініку. 17 грудня батьки звернулися до поліції Залізничного району Львова із відповідною заявою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні