Тип ракет, який не здатне знищити українське ППО

1
Тип ракет, який не здатне знищити українське ППО
Російські окупанти з 24 лютого 2022 року застосували для ракетних ударів по території України 300 ракет Х-22, однак жодна з них не була збита силами протиповітряної оборони.

Про це повідомив у ефірі телемарафону речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, пише Главред.

"Ракета Х-22 летить зі швидкістю чотири тисячі кілометрів на годину, вона заходить на свою ціль здебільшого по балістичній траєкторії, тому і для її перехоплення потрібні спеціальні засоби. Потрібні такі системи ППО як Patriot, тому з цими ракетами не так просто", - зазначив Юрій Ігнат.

За словами речника Повітряних сил ЗСУ, з початку повомасштабного вторгнення росіяни застосували понад 300 ракет такого типу.

"Крім Х-22, у них є іще модернізована версія цієї ракети - Х-32. Імовірно, сьогодні теж застосовувалися і такі ракети", - сказав він.

Юрій Ігнат також додав, що засобам ППО не вдалось збити жодної ракети даного типу.

"Не було збито. Ворог їх застосовує на тих напрямках – південний, східний напрямок, і з півночі, атакуючи Харківську область", – додав Ігнат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так у нас ''патріоти'' є. Чому не збиваєте? Тим більше раніше писали що вже таке ''Патріотом'' збивали.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні