Відомому українському співаку у Польщі побили авто

0
Відомому українському співаку у Польщі побили авто
Український співак Юлік шокував, що його автомобіль побили просто у центрі Варшави.

Про це пише ТСН.

До Польщі артист вирушив разом зі співаком Заліско з благодійним туром з метою збору коштів для ЗСУ. Минулої середи відбувся перший концерт артистів для українських біженців. А сьогодні вранці Юлік на паркінгу біля помешкання побачив свою понівечену автівку.

На думку Юліка, це була навмисна провокація нашкодити власнику авто з українськими номерами, адже жодної крадіжки чи натяку на це не було.

"Перше - шок! Далі, усвідомлення, що я робою все правильно. Всі живі, вікна заміняться. Добре, що цінні речі та костюми ми забрали із собою. Найбільше дивує той факт вандалізму - нашкодити. І так важко, кожен українець бореться за свободу своїх територій, а тут таке. Нас не злякати, їдемо далі збирати кошти для ЗСУ", - прокоментував Юлік.

Юлік викликав поліцію, зафіксувавши факт заподіяння шкоди майну та поїхав вирішувати питання зі страховою.

"Коли зранку менеджер прибіг із здивованим та злим обличчям, я зрозумів, що сталось щось недобре. Він зранку пішов продовжувати оплату за паркінг і розповів, що побачив побите авто. Жах, злість. У нас і так все за графіком щільно, а тут ще півдня прийдеться возитись. Але ми з Юліком розуміємо, що карма є і той хто це зробив буде притягнутий до відповідальності", - резюмував Заліско.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні