Чому у Волинській області повітряна тривога лунала всього 16 хвилин

0
Чому у Волинській області повітряна тривога лунала всього 16 хвилин
Зранку 28 грудня оголошували повітряну тривогу через зліт носія "Кинджалів". Вона тривала всього 16 хвилин, що є нетиповим для тривог через МіГ-31К.

Про це розповів речний Повітряних Сил Юрій Ігнат, пише 24 канал.

Як визначають, чи становить зліт загрозу
Ігнат сказав, що МіГ-31К міг злетіти, облетіти по колу та сісти. Це теж мже бути тренувальним польом для відпрацювання зльоту та посадки. Водночас він наголосив, що кожен тренувальний політ може стати не тренувальним.

"Можливо, МіГ просто здійснює переліт на інший аеродром та змінює місце базування. Можуть бути і такі короткі тривоги, бо загрозу він не становить", – зазначив речник.

За його словами, Повітряні сили отримують інформацію про це з кількох джерел. Зокрема, працюють українські розвідники, які намагаються отримати якомога більше інформації про те, чи становить зліт небезпеку та наскільки вона є серйозною.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні