Чому не можна робити ганчірки зі старих речей

1
Чому не можна робити ганчірки зі старих речей
У кожному домі з часом накопичується безліч старих речей, які вже не придатні для повсякденного використання. І це цілком природно, адже в кожної людини є одяг, який відслужив свій термін і потребує утилізації. Після залишення цих речей без належної уваги вони можуть стати причиною проблем для людини, яка вирішить використовувати їх у господарських цілях, як-от використання як прибиральних ганчірок.

Про це інформує Ukr.Media.

Однак, використання старого одягу для подібних цілей може виявитися небезпечним для колишнього власника цих речей. За уявленнями, використання речей, що належали комусь із домашніх, може мати негативні наслідки. Тривале носіння одягу проникається енергією людини, яка його носила. Якщо з цього одягу зробити ганчірку для прибирання, то його використання може негативно вплинути на носія, порушивши його ауру. Це може призвести до нездужань і невдач у житті.

Особливо не рекомендується використовувати дитячі речі, які належали дитині, що підросла. Біополе дітей ще слабке, і використання такого одягу може принести їм загрозу.

Однак, існує альтернатива використанню старого одягу для господарських цілей. Правильним і благородним жестом буде передача старого одягу нужденним людям, для яких він може стати корисним. Адже завжди знайдуться люди, які потребують підтримки та допомоги.

Перед передачею старого одягу іншим людям, важливо видалити свою інформацію з нього. Це можна зробити шляхом простого випирання речей. Такий крок не тільки дасть змогу піднести речі в гарному стані, а й очистить їх від негативних енергій, пов'язаних із попередніми власниками. Таким чином, передача старого одягу нужденним людям принесе користь не тільки тим, кому він дістанеться, а й усьому світу загалом.

У підсумку, використання старих речей, включно з одягом, для господарських цілей може становити небезпеку для колишніх власників. Замість цього, краще передати такі речі нужденним людям, після попереднього звільнення їх від негативної енергії. Це буде не тільки актом милосердя і підтримки для інших людей, а й способом принести користь світу в цілому.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тобто випрати і віддати то енергія змиється, а випрати на ганчірку ні? Де ви берете такі мудрі поради?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні