Відомий український гуморист послав Винника та Влада Яму на три літери

0
Відомий український гуморист послав Винника та Влада Яму на три літери
Гуморист та учасник "Ліги сміху" Фіма Константиновський засуджує українських зірок, які виїхали за кордон після початку повномасштабного вторгнення Росії. Для нього дуже важливо, щоб лідери думок вміли впливати на свою аудиторію.

Про це пише Обозреватель.

Також Фіма зазначив, що раніше не коментував їхні дії у соцмережах, тому що не бажає, аби імена тих, хто виїхав, були у людей на слуху.

"Мені дуже сумно, що в народу дуже коротка пам'ять. Я сподіваюся, що все ж таки, коли приїде Винник у країну, він піде на х**, і коли повернуться всі ті, хто виїхав... Найсмішніше це, коли вони імітують те, що вони начебто нас розуміють там; коли Влад Яма викладає фотографію із "Хто зверху" і підписує її "Тримаймося" – пішов ти на х**. Я дуже сподіваюся, що уся ця зграя тих, хто виїхав... вони не повернуться ні в Україну, ні на екрани", – резюмував гуморист.

"Волонтерити і допомагати не складно, коли всі волонтерять і допомагають. А ти спробуй і волонтерити, допомагати, і включатися як і раніше, тільки зараз, через півтора року. Є багато наших відомих людей, які на початку війни <повномасштабної. – Ред.> там зробили щось патріотичне і думають, що вони збереглися в пам'яті багатьох... Так не працює зараз", – продовжив Фіма.

Зокрема, гуморист пояснив, що до "зрадників" не треба ставитися як до звичайних людей. Він вважає, що лідери думок "не можуть витрачати свої півтора мільйона підписників на абищо", а повинні допомагати армії своїм впливом. Інакше інфлюенсер має зникнути. Фіма також зазначив, що жодного разу не намагався "розводити зраду" щодо публічних осіб у себе в соцмережах лише, щоб людям про них не нагадувати.

Він не вважає, що волонтери обов'язково мають бути відомими, найважливіше – допомагати: "Я не кажу, що ті, хто допомагає, мають бути дуже відомими та це має бути якось пов'язано. Мені здається, що у волонтерстві дуже важливо не вважати, що ти робиш найкориснішу справу. Найкориснішу роблять ті, хто привозить військовим тачки, евакуаційні буси та збирає усе військовим".

Константиновський не лише засудив зірок "у вигнанні", а й похвалив молодих інфлюенсерів, які висвітлюють події на фронті та збирають мільйони на допомогу військовим.

"Я дуже радий, що є люди, які стають популярними через те, що вони висвітлюють війну і можуть бути корисними. Це і Вася Байдак, і Антон Тимошенко, і Курган, і Агрегат, і Денис Христов", – поділився гуморист.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні