Політик країни ЄС закликав Україну поступитися територіями задля миру

0
Політик країни ЄС закликав Україну поступитися територіями задля миру
Прем'єр федеральної землі Саксонія (Німеччина) Міхаель Кречмер заявив, що Україні слід змиритися з тимчасовою втратою територій задля перемир'я з Росією

Про це пише Spiegel, передає Еspreso.tv.

На думку німецького політика, уряд ФРН має "не лише постачати Україні зброю, але й вдаватися до дипломатичних ініціатив", а союзники "повинні спробувати вплинути на Путіна й уможливити припинення вогню".

"Можливо, що для перемир’я Україні спершу потрібно буде прийняти тимчасову втрату контролю над деякими територіями. Жоден квадратний метр української території не став російським. Але, як і в інших великих війнах, настав час для фінального рішення", – сказав прем'єр Саксонії.

Він розкритикував владу Німеччини, заявивши, що вона хоче давати зброю, але не хоче перемовин. На думку політика, необхідно змінити політику щодо Росії.

"Ідея послабити Росію у військовому, політичному та економічному відношенні, щоб вона більше не могла становити для нас загрозу, — це ставлення, яке сягає 19 століття. Це закладає основу для подальших конфліктів", - сказав Кречмер.

Раніше він уже закликав заморозити конфлікт в Україні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні