Відомий український співак напророчив долю росіянам: бажанння збулося

2
Відомий український співак напророчив долю росіянам: бажанння збулося
Творці фільму "Лишайся онлайн" запустили в Мережі гумористичну Insta і TikTok-маску з новорічними побажаннями всього найгіршого для росіян.

Про це пише ТСН.

До флешмобу долучилися народний артист Павло Зібров, співачки Анна Добриднєва і Oxana Trach, співаки Julik і Foley, телеведучі Саня Димов та Анна Тульєва, блогери Нателла Кірс, Ваня Рассел, Богдан Беспалов та інші.

Цікаво, що Павло Зібров напророчив ураження десантного корабля ворогів. За декілька годин до цього в артиста випало побажання: "Новорічних феєрверків від ЗСУ".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добрый день!

Меня зовут Дмитрий и я представляю интересы Телдери https://www.telderi.ru/ru - это одна из самых крупных площадок в РФ по купле-продаже интернет-бизнеса. Количество нашей аудитории свыше 280 тыс. человек, а всего через биржу было успешно продано более 128 тыс. активов.
Подскажите, пожалуйста, насколько интересно для вас рассмотреть возможность продажи вашего проекта?
Відповісти
Армянские песни и музыка 2023 !
https://www.youtube.com/watch?v=tryWT5Lt81M&list=PLN0vszirh4ZiVZs5Ai5HFLr7BYsJtsyvq&index=2
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні