Лукашенко зробив заяву про ядерну зброю у Білорусі

0
Лукашенко зробив заяву про ядерну зброю у Білорусі
Поставки російської ядерної зброї до Білорусі завершені. Про це в ході саміту Євразійського економічного союзу (ЄАЕС) у російському Санкт-Петербурзі заявив білоруський лідер Олександр Лукашенко.

Про це повідомляється на сайті президента республіки, пише УНІАН.

Так, відповідаючи на питання про те, чи доставлено до Білорусі всю російську ядерну зброю, що планувалася, Лукашенко відповів ствердно.

"Давно. Я ж говорив уже, коли закінчилося постачання. Ще у вересні, по-моєму, або у жовтні. На початку жовтня остання. Все на своїх місцях у хорошому стані", – сказав білоруський диктатор.

Він також прокоментував перспективи врегулювання "конфлікту" в Україні і зазначив, що "цього року є шанс просунутися у цьому питанні".

"Думаю, що найбільший шанс. Будемо з ними якось щільніше працювати, щоб вони розуміли, що це єдиний шанс. Якщо вони ним не скористаються, буде взагалі крах", - наголосив Лукашенко.

Відповідаючи на уточнююче питання, про які рішення йдеться, військові чи політичні, лідер Білорусі підкреслив, що "зараз уже і до політиків дійшло".

"Військові піддавлюють. Як я завжди казав, військові бачать, що відбувається. Тиск дуже сильний вже. Ви, напевно, на прес-конференції Зеленського зауважили, що він починає розуміти", - резюмував Лукашенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні