Що станеться, якщо путін переможе у війні

0
Що станеться, якщо путін переможе у війні
Країни Заходу не можуть дозволити Путіну виграти повномасштабну війну проти України, оскільки постраждають від наслідків.

Про це міністр оборони Британії Грант Шаппс заявив в інтерв’ю The Sunday Times, пише ТСН.

“Наслідки будуть неймовірно важкими для Європи, для Британії, для світу. Причина, чому я так кажу, полягає в тому, що ми знаємо, що відбувається, коли диктатори марширують Європою", – наголосив він.

При цьому Грант Шаппс зауважив, що Путін може стати прикладом для інших авторитарних режимів “в Індо-Тихоокеанському регіоні чи деінде”.

“Тому ми буквально не можемо дозволити собі не виграти цю війну", – стверджує очільник британського оборонного відомства.

Шаппс назвав недостатніми нинішні витрати на оборону, зокрема у Британії.

"Світ має усвідомити, що не можна залишатись з <оборонними бюджетами> доби після Холодної війни. Є багато країн, навіть країн G7, які витрачають 1-2% ВВП на оборону. Ми не можемо забезпечити наше процвітання і спосіб життя, економлячи на наших базових оборонних <потребах>", – підкреслив він.

За словами очільника Міноборони Британії, країнам Заходу доведеться збільшити витрати на оборону і підтримати Україну у війні з РФ.

“Це реальність набагато більш небезпечного світу, в якому ми живемо. Ми повинні чітко усвідомлювати це. Надання підтримки Україні – це не благодійність", – наголосив Шаппс.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні