У будинок відомої акторки влучили уламки ворожого БПЛА

0
У будинок відомої акторки влучили уламки ворожого БПЛА
У ніч проти 22 грудня війська РФ атакували Київ безпілотниками. Уламки збитого "шахеда" впали на багатоповерховий будинок у Солом’янському районі, які спричинили пожежу на верхніх поверхах. Як виявилось, у цьому будинку мешкає українська акторка Ольга Атанасова разом зі своєю донькою.

Про це пише Styler з посиланням на Instagram знаменитості.



Що відомо
З’ясувалось, що квартира Ольги Атанасової знаходиться декількома поверхами нижче від того місця, куди влучили уламки.

"Багато разів було дуже близько, але не так як вчора. Мій дім. Дякую, що живі і цілі. Дякую друзі, що підтримали", - підписала зірка світлини, які зробила біля пошкодженого будинку.

Після повномасштабного вторгнення РФ знаменитість разом із донькою виїхала до Німеччини. Однак згодом вони повернулася на батьківщину.

Фоловери поцікавились у неї, чи планує акторка після пережитого повертатися за кордон.

"Попри всі обставини. Моє місце тут. Моя робота тут. Я щаслива тут навіть за таких незвичайних обставин", - відповіла артистка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні