Іран передав росіянам нові пускові БПЛА: стало відомо, де їх розмістять

0
Іран передав росіянам нові пускові БПЛА: стало відомо, де їх розмістять
Іран надалі надає агресорці Росії ударні безпілотники "Shahed-131/136" для завдання ударів по Україні. Російське командування планує розмістити обладнання щонайменше двох регіонах.

Про це йдеться у Інститут вивчення війни (ISW), пише ТСН.

За словами українського військового оглядача Костянтина Машовця, до кінця 2023 року близько 12 російських спеціалістів пройдуть навчання з виробництва безпілотників "Shahed" в іранському Центрі технологічного розвитку Pardis у Тегерані. Він також повідомив, що Іран доставив до РФ близько 96 двигунів Shahed і планує відправити до країни-агресора 40 пускових установок Shahed протягом наступних двох тижнів.

Також Машовець зазначив, що командування країни-агресорки планує розмістити обладнання щонайменше для двох додаткових пускових майданчиків БпЛА на території 726-го навчального центру протиповітряної оборони в Єйську Краснодарського краю, а також у Рильську Курської області.

Аналітики Інституту наголошують, що в ISW не можуть підтвердити інформацію Машовця. Втім, вони узгоджуються з очевидною інтенсифікацією російсько-іранської співпраці за останні місяці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні