Чого панічно бояться у росії

0
Чого панічно бояться у росії
Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Вадим Скібіцький вказав на дві ключові фобії Кремля – це зміна режиму в Москві та розпад країни на тлі контрольованої поліцейської держави.

Про це Скібіцький сказав під час дискусії «Україна та світ попереду 2024», передає пресслужба ГУР.

«Найбільше чого вони бояться? Дуже просто, двох речей. Перше – це зміна режиму в Москві. І друге – це фрагментація або розпад РФ. Відповідно, для того, щоб це зберегти, Росія і проводить таку політику, яка є на сьогодні», – заявив Вадим Скібіцький.

Завданнями Росії у війні проти України на 2024 рік залишаються вихід на адмінкордони Донецької та Луганської областей та збереження контролю над усіма тимчасово окупованими українськими територіями.

«Цілі, які ставив перед собою Путін щодо проведення так званої «СВО», – не досягнуті ані в 2022, ні в 2023 році. Він їх просто переносить на наступний рік», – зауважив Скібіцький.

Стратегічним завданням для України, за словами представника ГУР, залишається деокупація усіх захоплених агресором територій. У цьому контексті активні дії на Кримському півострові, за словами представника воєнної розвідки, матимуть вплив і на інші ділянки фронту.

«Крим на сьогодні – це транзитна зона для постачання всього озброєння, боєприпасів, особового складу з території Росії в південні наші регіони: у Херсонську та Запорізьку області», – нагадав Скібіцький.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні