Відоме шоу обурило українців номером про родину в окупації

1
Відоме шоу обурило українців номером про родину в окупації
Шеф-редактор «Дизель Студіо» Олексій Бланар, який відповідає за сцени, які показують артисти «Дизель Шоу», відповів на критику номеру про українську родину в окупації «Святий Миколай в окупації». Він назвав коментарі в мережі хайпом та атакою ботів, а журналістів, які поширювали цю критику – продажними.

Про це пише Главком.

Бланар у своєму дописі розповів, що як ніхто знає, що таке окупація, бо з родиною, трьома дітьми та ще однією актрисою шоу Марисею Грицук провів 17 днів на окупованій території на початку війни.



«Провели без їжі, води, світла, без тепла і практично без зв’язку. На вулиці було -10, а в хаті +10. Під дулами автоматів, танками і БТРами під воротами, з прильотами і вибухами щодня і щоночі. Але ми вийшли. Знову ж таки, під дулами автоматів, через нерозірвані міни та снаряди, під звуки канонади. Нас двічі ледь не розстріляли, але ми вийшли», — розповів Олексій.

Шеф-редактор «Дизель Студіо» додав, що будинок грабували тричі. Каже, що вирішив розповісти це на загал, чого не робив раніше, щоб усі зрозуміли, що є в житті головним і що потрібно цінувати понад усе. Він також додав, що готовий відповісти кожному, хто «написав криве слово про номер».

Варто додати, що коміки у номері «Святий Миколай в окупації» показали, як українці святкують свята на окупованих росіянами територіях. Багато українців обурилися через побачене, і дорікнули гумористам, що вони зобразили окупантів недолугими алкоголіками, адже російські військові воюють проти українців та завдають їм чималої шкоди.









Коментатори писали, що у глядачів може скластися хибне враження про немічність загарбників. Крім того, багато людей написали, що окупація – це не жарти, а люди на окупованих територіях щодня страждають від репресій і злочинів, які чинять росіяни.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Україні війна , гинуть щодня люди! А якісь виродки влаштовують хіхотушки! А чого вони так роблять? Бо їм таке дозволяють робити! Нехай ідуть щось корисне для фронту роблять!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні