На кордоні раптово затримали 20-річного чоловіка: що сталось

1
На кордоні раптово затримали 20-річного чоловіка: що сталось
Поліцейські Львівщини спільно з міграційною службою і прикордонниками викрили жінку, яка уклала фіктивний шлюб з 20-річним знайомим, щоб він міг виїхати за кордон. Мешканців Вінницької області затримали у пункті пропуску Рава-Руська. Жінці повідомили про підозру за незаконне переправлення людей за кордон.

Про це повідомили у Держприкордонслужбі.

«20-річний чоловік та 19-річна жінка прямували до сусідньої країни через пункт пропуску Рава-Руська. Під час проходження контролю як підставу для виїзду за кордон «подружжя» з Вінниччини надало свідоцтво про шлюб та посвідчення інваліда ІІ групи громадянки», – розповіли 22 грудня у Держприкордонслужбі.

Змовників викрили оперативники міграційної поліції у Львівській області, слідчі поліції та прикордонники 7-го загону за процесуального керівництва Жовківської окружної прокуратури під час спецоперації «Мігрант».

«Підозрювана – інвалід ІІ групи, уклала фіктивний шлюб зі своїм 20-річним знайомим, щоб той міг уникнути мобілізації та виїхати за межі держави як особа, котра супроводжує у закордонній поїздці дружину з інвалідністю. Під час спроби перетину кордону України з Республікою Польща їх викрили оперативники», – повідомили у поліції Львівщини.

Слідчі поліції повідомили зловмисниці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.332 ККУ (незаконне переправлення осіб через державний кордон України).





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так 20 літні не попадають під мобілізацію. А фіктивність шлюбу може тільки суд визначити!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні