Порошенко отримав від уряду Орбана 37 мільйонів гривень, - НАЗК

0
Порошенко отримав від уряду Орбана 37 мільйонів гривень, - НАЗК
Лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко отримав від угорського уряду понад 37 мільйонів гривень напередодні зустрічі з його очільником Віктором Орбаном.

Про це стало відомо із даних опублікованих на сайті НАЗК, пише Уніан.

Так, у 2023 році Порошенко отримував доходи з двох джерел, основне з яких Міністерство фінансів Угорщини. Звідти йому надійшло 37 млн 104 тис. 440 грн.

Згідно декларації, уряд Угорщини перерахував гроші Порошенку за тиждень до того, як він намагався виїхати за кордон на перемовини з прем’єром Угорщини Віктором Орбаном. Тоді прикордонники не випустили нардепа з країни, оскільки українські спецслужби отримали інформацію, що його візит до Угорщини може бути використаний російськими ФСБ та ГРУ.

Пресслужба Порошенка не виходила із жодним поясненням, за що йому в Орбана заплатили гроші.

Як повідомляв політичний експерт Валентин Гладких, Петро Порошенко під час запланованої в Угорщині зустрічі з Орбаном мав намір через нього передати рф і іншим зацікавленим сторонам сигнал про свою готовність очолити кампанію із "примушення України до миру".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні