Як розморозити лобове скло авто за лічені хвилини

0
Як розморозити лобове скло авто за лічені хвилини
Багато з нас чекають Різдво в цьому році, але, як правило, з надією спостерігати за ним з теплого вікна, а не відчищати машину на морозі.

Про це пише Mirror.

Як швидко відігріти лобове скло від льоду - лайфхак з цибулею
Хоча скребки для льоду можуть допомогти видалити деякі уламки льоду на поверхні в цьому сезоні, для повного усунення проблеми може знадобитися деякий час. Як і в будь-якій іншій справі, профілактика краще лікування, і прискорити процес можна, використовуючи, зокрема, один з основних предметів в шафі.

Експерт з автотранспорту Тім Алкок каже: "З різким зниженням температури багатьом з нас доводиться стикатися з необхідністю очищати автомобіль від льоду вранці. Але використання скребка для очищення автомобіля від льоду може змусити вас простояти 15-20 хвилин, що може стати кошмаром, коли у вас напружений графік".

"Щоб за ніч на лобовому склі не утворювався лід і іній, спробуйте використовувати замість цього цибулю. Розріжте цибулину навпіл і протріть нею лобове скло вночі, щоб запобігти налипання товстого шару льоду. Хоча це може здатися дивним, олія з цибулі покриває скло шаром, який чудесним чином перешкоджає налипанню інію", - говорить він.

Також в списку кращих порад Тіма по швидкому вирішенню проблеми обмерзання автомобіля, яке не потребує великих витрат - використання лимонів. Лимонна кислота може допомогти зруйнувати крижаний бар'єр. Вичавіть сік на лобове скло, потім змийте його теплою водою і витріть залишки лимона.

А якщо машина вже занадто обмерзла, і її не рятує ні лимон, ні надійний скребок для льоду, не піддавайтеся спокусі облити скло окропом - це може призвести до його розколу. Замість цього Тім радить покласти на скло теплий вологий рушник, який допоможе швидко видалити товсті шматки льоду, не пошкодивши автомобіль.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні