Як зустрічати рік Зеленого Дерев'яного Дракона

0
Як зустрічати рік Зеленого Дерев'яного Дракона
Цьогорічний Новий рік згідно з китайським календарем мине під знаком Зеленого Дерев'яного Дракона, якого дуже хочеться задобрити – можливо, тоді він буде до нас прихильний.

Про це пише ТСН.

Як зустрічати рік Дракона
Головною якістю цієї міфічної істоти є гідність, тому незалежно від того, де і як ми вирішимо її зустрічати, про це необхідно пам'ятати. Господарю року важко уявити його гостей – тобто кожного з нас – за танцями біля ялинки в масках ведмедиків чи зайчиків, та й у цей час – зі зрозумілих причин – це навряд чи буде доречним.

Але й зовсім відмовлятися від свята не можна – Дракон може вважати, що його не поважають, і образитися. Тим не менш, потрібно дотриматися основних правил. По-перше, святкова вечеря має бути урочистою. Навіть зустрічаючи Новий рік удома, робити це потрібно за повного параду: у гарному одязі, за світла свічок та з посудом для особливих випадків. Красива – але неголосна та нетанцювальна – музика допоможе створити відповідну атмосферу. По-друге, ні в чому, включаючи одяг, прикраси та страви на святковому столі, не повинно бути дешевизни: нехай речей чи продуктів буде менше, однак вибір потрібно зробити лише на користь найвищої якості.

Улюблені кольори Зеленого Дракона
Найкращий спосіб створити собі святковий настрій – прикрасити будинок до приходу Різдва та Нового року: купити – або зробити своїми руками – нові штори, скатертини, ткані серветки, накидки та наволочки для диванних подушок. Дракон у Китаї є символом імператорської влади, головними кольорами якої є червоний та золотий кольори в будь-яких поєднаннях. Можна додати до них білий та зелений, зробивши декор у традиційних кольорах Різдва. Ті, для кого такі поєднання здадуться надто яскравими, можуть вибрати фіолетовий або фіолетовий зі сріблом – це матиме більш приглушений, але не менш розкішний вигляд. Головне, не цуратися блиску – без нього Дракон не мислить свого існування. Не обов'язковими, але бажаними є і фігурки Дракона, які прикрасять інтер'єр, – найкраще, якщо вони будуть дерев'яними чи керамічними.

Що вдягнути
Прикрасивши будинок, накривши стіл і вбравши ялинку, не варто забувати і про себе. Відповідаючи на запитання, який колір одягу вибрати для новорічної ночі, астрологи, незважаючи на притаманний господареві року зелений, не наполягають на ньому. У всякому разі, він не повинен бути яскравим – краще нефритовим чи малахітовим. Стосується це і червоного – яскравий червоний відтінок краще замінити на бордовий або пурпуровий, зате яскраво-червоний може – і повинен! — Бути манікюр. Дракон навряд чи оцінить блякло вбрання, тому всі пастельні відтінки краще відкласти убік, не любити господар року та синій колір – у ньому в новорічну ніч краще не з'являтися.

Фасони — як у жіночому, так і в чоловічому одязі — необхідно вибирати класичні — ніякої фривольності, вульгарності або, не хай бог, повсякденності, Дракону це не за статусом. Що стосується фактури матеріалів, то найкращими будуть шовк і парча, а також клжа — найкраще еко варіант. Щоб бути в тренді господаря року, без блискіток – люрексу, стразів та паєток – не обійтися, а їхня кількість визначить особистий смак кожного. Прикраси можна вибирати масивні – платинові, золоті чи срібні, біжутерія не сумісна з імператорською величчю Дракона. Втім, можливий і варіант із дерев'яними прикрасами – з урахуванням стихії наступного року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні