Чи може Україна мобілізувати 500 тисяч чоловіків

0
Чи може Україна мобілізувати 500 тисяч чоловіків
Україна здатна мобілізувати 500 тисяч осіб навіть упродовж трьох місяців. Таку думку висловив військовий аналітик, майор запасу НГУ Олексій Гетьман.

Про це він розповів у коментарі для ТСН.

За його словами, мобілізація необхідна для проведення ротації та планування дій на наступний рік. Він наголосив, що якщо не вистачатиме особового складу, розмови про техніку не матимуть жодного сенсу.

За його словами, важливо припинити розмови про те, хоче воювати людина чи ні. Гетьман наголосив, що жодна країна ще не виграла війну, спираючись тільки на добровольців.

Говорячи про мобілізацію 500 тисяч людей, Гетьман зазначив, що це цілком реальна кількість.

"У нас мобілізаційна спроможність – декілька мільйонів. Просто треба швидше ухвалювати відповідні закони. Немає нічого складного. Це не означає, що треба виловлювати людей у спортзалах. Є багато інших можливостей. По-перше, повинно бути зобов’язання носити із собою документи. Патрулі мають право перевіряти їх, передавання повістки має фіксуватися. Росія переводить свою промисловість на воєнні рейки, звернулася до своїх партнерів, готується до серйозних бойових дій. А ми продовжуємо толерантно розповідати, а чи варто, якщо людині не дуже подобається. Наша країна в небезпеці, і небезпека стала ще більшою. Треба починати це усвідомлювати", – констатував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні