Відома українська блогерка заявила, що не перестане слухати російську музику

1
Відома українська блогерка заявила, що не перестане слухати російську музику
Днями відома блогерка Анна Алхім, яка продовжує розмовляти російською та популяризує російський контент, повідомила, що організовує корпоратив перед новорічними святами. На заході мали виступати Анатолій Анатоліч і Гарік Корогодський. Втім, тепер з'ясувалося, що вони відмовилися брати участь.

Про це пише 24 канал.

Тож, Алхім пояснила, чому так сталося. Виявляється, що Гарік не правильно зрозумів мету проведення події, а Анатоліч не вестиме корпоратив, бо Анна відмовилася виконувати попередньо проговорені домовленості щодо свята.

Корпоратив Анни Алхім зазнає чималих змін
Блогерка розповіла, що і Анатоліч, і Гарік Корогодський відмовилися від участі в заході, який вона планує організувати в Києві.

"Спочатку погодилися, бо Гарік неправильно зрозумів мене. Він думав, що це буде корпоратив не комерційний, він не думав, що там будуть продаватися квитки. Шампанське, ікра – він вважає, що зараз це не на часі. Анатоліч погодився, тому що я йому пообіцяла, що скажу, що Асті слухати не можна, і що "Слово пацана" теж дивитися не можна. І вестиме він українською, і Гарік говоритиме українською. І я намагатимуся", – поділилася блогерка.

Втім, Анна змінила свою позицію, заявивши, що виконувати свої попередні твердження було б лицемірством.

"Розумієте, якщо я вийду на сцену і почну говорити українською, – це буде лицемірство. Якщо я скажу, що "Слово пацана" не дивіться, це погано. Асті не слухайте, – це погано, це буде брехня, тому що я її слухала і буду слухати", – заявила блогерка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вбити цю дніпровську суку
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні