Яким буде контраступ ЗСУ у 2024 році

0
Яким буде контраступ ЗСУ у 2024 році
Україні можуть передати авіацію, і завдяки цьому контрнаступ ЗСУ 2024 може бути набагато успішнішим, ніж контрнаступальні дії Збройних сил нашої країни у поточному році.

Про це розповів військовий експерт Роман Світан в інтерв'ю виданню Obozrevatel.

Оптимально вести бойові дії з підтримкою авіації, і у нас ця підтримка може бути. За його словами, "як тільки підійде авіація, все буде веселіше". Він додав, що наші бійці не змогли серйозно просунутися вперед, оскільки не мали авіації та дальніх засобів ураження (ракет).

"...ми могли просунутися тільки на бойовий радіус засобів ураження, які у нас були. Це артилерія, радіус 15-25 кілометрів. Ось на цю відстань ми і просунулися", - пояснив аналітик.

Світан заявив, що далі рухатися можна тільки тоді, коли буде достатня кількість авіації. "...У 2024 році ми ці питання будемо вирішувати. Я думаю, авіацію нам дадуть, а з нею все буде швидше і веселіше - на щабель. Раз у десять буде вище швидкість, і раз в десять будуть меншими втрати", - спрогнозував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні