Військовий експерт розповів, що змінить хід війни

1
Військовий експерт розповів, що змінить хід війни
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що ситуація на фронті не є патовою. Хоч, очевидно, ситуація залишається складною. Є фактор, який може надати Україні найбільшу перевагу на полі бою.

Таку думку в ефірі 24 Каналу висловив військовий експерт Петро Черник.

За його словами, Збройні Сили України показали гарні результати під час контрнаступу цього року. Кращими вони могли б бути за наявності в України більше ресурсів.

Валерій Залужний не став коментувати питання про підготовку до контрнаступу у 2024 році. При цьому Головнокомандувач ЗСУ наголосив, що ситуація на полі бою не є патовою.

"Я теж не вважаю ситуацію патовою. На мій погляд, ми перебуваємо в класичній вогневій рівновазі. До речі, ми і минулої зими були в такій фазі", – наголосив Петро Черник.

Допомогти Україні остаточно перейняти ініціативу може зброя. Власне, багато зброї.

"Я не сумніваюся, що нам допоможуть три види зброї, які будуть між собою взаємозв'язані. Далекобійні ракети в достатній кількості, F-16 з усім навантаженням, а це 105 показників, дуже якісні окопні та не лише засоби РЕБ", – пояснив Черник.

Як підсилення, працювати мають і масовані далекобійні удари вглиб території Росії. Насамперед по залізниці, адже 90% всього, що доставляють на фронт, йде саме таким шляхом.

Якщо ці фактори об'єдналися, перебіг війни міг би суттєво пришвидшитись.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бомбардування союзниками москви! Але для цього потрібні ''залізні коки''
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні