Українська військова звернулася до чоловіків, які ухиляються від мобілізації

2
Українська військова звернулася до чоловіків, які ухиляються від мобілізації
25-річна дівчина-військова ЗСУ звернулась до своїх земляків із Закарпаття і поцікавилась, чому вони досі не стають на захист України та уникають мобілізації.

Про це передають Патріоти України.

Так, 25-річна жителька села Німецька Мокра Тячівського району висловила обурення з приводу того, що місцеві чоловіки ухиляються від військової служби.

Своє звернення вона опублікувала у місцевій Viber-спільноті, де, зокрема попереджають про вручення повісток. Дівчина закликала чоловіків стати на військовий облік, лагідно називаючи їх "мамині квіточки"

"Привіт, земляки Тячівського району. Я з Німецької Мокрої, Тячівського району. Мені 25. Я зараз на війні, в сірій зоні. Знаєте, читаю вашу групу (у Viber - ред.), мені так соромно за вас всіх. Кажете, де ті довбані вояки. Ви – мамині квіточки, ухилянти, Вам не соромно? Станьте, бляха, на військовий облік. Що ви придурюється? Вас ніхто в окопи не відправить на наступний день до Бахмутського району. Чому я у свої 25, не призовна, маю перебувати на війні, а ви, мамчині бубочки, думаєте, лиш якби ухилитись. Мені за вас соромно, просто позор", - прокоментувала військова.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А до 95кагалу?
Відповісти
Чорт. Пішов кавун зелений істи
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні