На фронті загинули четверо військових з Волинської області

0
На фронті загинули четверо військових з Волинської області
Сумна звістка надійшла у Вишнівську громаду на Волині. Стало відомо, що у столиці від отриманих на полі бою травм помер 47-річний Сергій Миколайович Пилипюк.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці громади.

«16 грудня 2022 року під час бойового зіткнення поблизу населеного пункту Опитне Донецької області зник житель Вишнівської громади – Пилипюк Сергій Миколайович, 02.08.1975 р.н. І ось, майже рік, рідні чекали свого Героя додому живим, але нещодавно на підставі ДНК-профілю тіло солдата Сергія Пилипюка було опізнано. З’ясувалось, що після бою військового доставили у лікарню в м.Київ, де він помер 23.01.2023 року», - йдеться у дописі.

Про дату зустрічі Героя та час поховання повідомлять додатково.

З метою вшанування пам’яті загиблого Сергія Пилипюка у Вишнівській територіальній громаді з 19 по 21 грудня 2023 року оголошено Днями жалоби.

На знак скорботи за загиблим громадян просять:
- забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності;
- вшанувати пам’ять загиблого військовослужбовця хвилиною мовчання;
- обмежити проведення розважальних заходів на території громади, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та ресторанного господарства.



В бою за Україну героїчно загинув захисник з Волині Віталій Тимощук.

Про це повідомляє ліцей села Підріжжя.

Тимощук Віталій Васильович 10.01.1980р.н. - уродженець с.Кашівка Велицької ТГ. Волинянин з 2014 року став на захист цілісності та незалежності нашої держави.



13 грудня на Донеччині загинув 22-річний Герой з Волині Михайло Ковб.

Про це повідомляє Колківська громада.

Ковб Михайло Олександрович 20.11.2001 р.н. родом з села Велика Осниця.

Під час виконання бойового завдання виявивши мужність і стійкість, в результаті ворожого обстрілу, Михайло Ковб загинув 13 грудня 2023 року в Донецькій області.



На війні загинув Герой з Луцької громади Станіслав Щирий.

Про це повідомив мер Луцька Ігор Поліщук.

Солдат Щирий Станіслав Олександрович загинув 04.07.2023 під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Роботине Запорізької області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні