Що треба встигнути зробити до Нового Року

0
Що треба встигнути зробити до Нового Року
Для того, щоб скласти плани і виконати їх усі в реальному житті, спочатку треба добре знати, скільки днів до Нового року ще залишається. Свято наступить через 13 днів.

Про це пише ТСН.

Що потрібно встигнути зробити до Нового року
Складіть список того, про що ви давно мріяли, але не наважувалися зробити. Хоча під час війни думати про майбутнє доволі важко, але можна згадати щось таке, що зробить вас кращими. І не завжди потрібно витрачати кошти. Багато цікавого можна знайти безкоштовно. Наприклад, курси з надання першої домедичної допомоги або прогулянки свіжим повітрям.

Складіть перелік подарунків для всіх своїх родичів, друзів і знайомих. Це не обов'язково повинні бути вартісні речі. Можна зробити листівки власноруч.

Задонатьте ЗСУ. Взимку нашим воїнам, які захищають Батьківщину від ворога, стає набагато важче. Тому вони потребують будь-якої допомоги, щоб підготуватися до морозів та утеплитися.

Складіть меню на Новий рік. Навіть якщо ви не збираєтеся гучно святкувати це свято, варто зібратися в колі друзів та дорогих людей, загадати бажання, поласувати смаколиками. А щоб святковий стіл не влетів у копієчку, варто скористатися нашими порадами, як приготувати салат "Оселедень під шубою".

Запасіться медикаментами і деякими продуктами. Новорічні свята — це важливий період, але ворог може влаштовувати обстріли українських міст саме в ці дні. Тому варто заздалегідь підготуватися до такого розвитку подій.

Натякніть своїм знайомим і друзям, що б ви хотіли отримати на Новий рік 2024.

Скупіться до свят. Це повинні бути не лише продукти та ліки. Якщо у вашій родині є маленькі діти, подумайте, що цікаве їм можна робити, якщо вимкнуть світло.

Вигадайте розваги на Новий рік — настільні ігри та інші тихі розваги в колі родини будуть найкращим варіантом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні