У селі чоловік вбив жінку, а потім викинув її тіло в ліс на смітник

0
У селі чоловік вбив жінку, а потім викинув її тіло в ліс на смітник
Тіло вбитої жінки 15 грудня знайшли місцеві жителі в лісосмузі у селі Максимівка Кременчуцького району. Загибла лежала в ямі зі сміттям. Правоохоронці затримали ймовірного вбивцю.

Про це повідомили в пресслужбі Головного управління Національної поліції Полтавщини.

Загиблою є 51-річна місцева мешканка. У причетності до її умисного вбивства правоохоронці обґрунтовано підозрюють 43-річного мешканця Кременчука. Вбивця завдав жінці смертельні удари за місцем проживання та через деякий час вивіз її до лісосмуги.

Тіло загиблої направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Також слідчі спрямували на експертне дослідження вилучені з місця події речові докази.

Наразі правоохоронці здійснюють досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні