Відома українська телеведуча різко звернулася до українців: що сталося

8
Відома українська телеведуча різко звернулася до українців: що сталося
Українська ведуча й волонтер Надія Матвєєва біля КМДА висловила свою думку щодо змін у бюджеті Києва на 2024 рік та зіштовхнулася з проявом хейту у соцмережах.

Про це пише ТСН.

Вчора, 14 грудня, знаменитість прийшла до стін КМДА з нагоди прийняття міською владою бюджету на 2024 рік. Надія разом з рештою свідомих українців вийшли на мітинг з пропозиціями задля створення "розумного бюджету для міста". Ведуча спочатку рішуче подалася до сесійної зали, щоб виступити перед мером і депутатами. Втім, її не пропустили. Це не зупинило Матвєєву, тому вона взялася за мікрофон і вийшла виступити перед громадою. Серед її вимог – "замість забудови ландшафтної зони на Оболоні та дороги через парк Осокорки – гроші на інклюзивність". Свою ромову Надія записала та запостила у Instagram.

Безліч прихильників підтримало думку Надії. Однак знайшлися й ті, хто почав засуджувати ведучу. У коментарях під її дописом розгорнулася дискусія, мовляв, чому вона раніше не виходила на мітинги поблизу інших установ. Ба більше, деякі починали публічно принижувати знаменитість. Матвєєва вирішила записати відео, у якому відповіла всім хейтерам одразу.

"Це для тих, хто під моїми відео зауважує, що я не те зробила, не туди пішла, про те забула, не сказала, не тих підтримала… Пропоную вам відчепитися. Я вас не тримаю. Я вас відпускаю. У мене є свої почуття, досвід, бажання, розуміння. Виходячи з цього я щось роблю. І якщо у вас є свої емоції й досвід, уявіть собі ви можете з цим щось зробити, а не тільки п*здякати у коментарях під моїми відео", - наголосила телеведуча.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
114

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А до зеленої влади з критикою чого не звернулася?
Відповісти
Бо не платять цій хвойді
Відповісти
а шоколадна влада чим була краща
Відповісти
Чотири стратегічних речей зроблено при Пороху. Безвіз, Томос, ЄС та НАТО у конституції і головне : Децентралізація+ 18 кварталів зростання економіки.У зе єдиний здобуток - війна
Відповісти
Застрільте Кличка, спасіть Київ!
Відповісти
Застрелься сам виродку краще буде жити
Відповісти
Ця Матвєєва звичайна повія яку вигнали з Кременчука за аморальну поведінку.Терер вона знову в Києві взялася за своє бляд,,во ,розводить чоловіків і піариться.Бридота звичайна
Відповісти
Повністю підтримую!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні