У поїзді пограбували відомого українського співака

0
У поїзді пограбували відомого українського співака
Український співак Олександр Ярмак (YARMAK), який з перших днів повномаштабного вторгнення захищає країну, повідомив, що його обікрали в потязі Укрзалізниці.

Про це він розказав у коментарі РБК-Україна.

Відомий репер розповів, що він повертався з відпустки після ротації і в потязі Київ-Дніпро. Вночі злодії відкрили купе та вкрали рюкзак з ноутбуком та екшн камерою Go Pro.

"Самі речі особливої цінності не мають, але на носіях були унікальні кадри різних бойових дій, наприклад, в ніч підриву ворогом Каховської ГЕС або штурмів лівого берегу нашими силами", - розказав співак та воїн.

За його словами, також в сусідньому вагоні вкрали рюкзак у іноземця з цінною інформацією.

"І це теж дуже сумно, бо є багато волонтерів, кореспондентів з інших країн, які суттєво нам допомагають стати частиною цивілізованого світу і боротися з ворогом, але деякі наші представники нації та сервіси державних корпорацій і служб створюють враження, що ми досі є країною третього світу", - з сумом сказав виконавець.

Також про жахливу крадіжку артист розповів у Instagram-stories.

"Порада для військових, всю інформацію, записану на девайси, зливайте на якийсь захищений гаджет", - резюмував Yarmak.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні