Чому під час «прямої лінії» путіна росіяни атакували Україну «Кинджалами»

0
Чому під час «прямої лінії» путіна росіяни атакували Україну «Кинджалами»
У четвер, 14 грудня 2023 року, російські окупанти вперше за кілька місяців запустили по україні ракети Х-47М2 "Кинджал" з літаків МіГ-31К. Примітно, що саме в цей день відбувалася "пряма лінія" російського диктатора Володимира Путіна.

Про це ефірі Апостроф TV розповів військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко.

Він зазначив, що такий "збіг" не є випадковим. Він нагадав, що "Кинджали" не запускали по Україні з серпня. Крім того, вночі росіяни влаштували потужну атаку дронами-камікадзе.

Водночас Коваленко зауважив, що МіГ-31К, здатні нести "Кинджали", перебували в повітряному просторі РФ як під час, так і після "прямої лінії" Путіна.

"Це багато про що каже. По-перше, це каже про те, що Путін – це такий собі недоГітлер. Гітлер був дуже закомплексованою особою і він не відчував впевненості в своєму ораторському мистецтві, коли в натовпі були люди, які його критикували. Але він вийшов з цієї ситуації як – він підсилював своє ораторське мистецтво штурмовиками "СС". Так саме я провожу паралель з Путіним", – пояснив свою думку експерт.

Він припустив, що росіяни завдали ударів "Кинджалами" по Україні, щоб відчувати впевненість у ситуації, в якій опинився не тільки кремлівський диктатор, а й уся Росія.

"Щоб відчувати впевненість в тому, що він говорить, десь там в Саваслейці злітає МіГ31К, і по всій Україні лунає повітряна тривога. І після цього будуть пуски ракет. Ось вона, велика Росія, ось я, великий диктатор. І це тільки підкреслює його шизофренічну маніякальну натуру", – констатував Коваленко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні