У Польщі після пологів померла 27-річна українка

0
У Польщі після пологів померла 27-річна українка
В Кротошині (Великопольське воєводство) в лікарні після пологів померла 27-річна українка. На вимогу місцевої прокуратури на місці працює поліція.

Про це пише inpoland.net.pl.

Трагічна подія сталася на початку тижня в лікарні Кротошині. 27-річна українка звернулася до гінекологічного відділення на 33-му тижні вагітності. Жінка погано себе почувала, до лікарні її привіз чоловік.

Після огляду вагітної лікарі прийняли рішення про проведення кесаревого розтину. На жаль, передчасні пологи закінчилися трагічно. Через кілька годин після операції жінка померла.

Медичний заклад не повідомив про смерть пацієнтки поліцію та прокуратуру. Медики посилалися на Закон про медичне обслуговування, згідно з положеннями якого лікарня повинна лише повідомити найближчих родичів. Однак в прокуратурі зазначили, що лікарі зобов’язані інформувати правоохоронні органи про смерть пацієнта, якщо вона стала наслідком заборонених дій.

Наразі медичний заклад не розголошує, що стало причиною смерті молодої українки. Зараз в кротошинській лікарні працюють слідчі, які перевіряють медичну документацію померлої.

Дитину доставили до лікарні Острува у відділення для новонароджених із симптомами гіпоксії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні