У Луцьку померла 2-річна дитина, яка лікувалася від важкої хвороби

0
У Луцьку померла 2-річна дитина, яка лікувалася від важкої хвороби
Померла 2-річна Аріна Пахольчук, яка у Луцьку лікувалася від важкої недуги.

Про це пише ВСН.

Як повідомили у благодійному фонді «З Богом у серці», дівчинка довгий час боролося з тяжкою недугою. Нещодавно Аріні шукали донорів, лікарі повідомили, що рецидиву немає.

«Наша Аріна… наша світла дівчинко, наше світле сонечко. Ти пройшла такий тяжкий шлях. У свої 2 рочки ти проходила те, що ледве можуть витримати дорослі… Тільки вчора ми шукали тобі донорів крові, тільки вчора отримали звістку, що рецидиву немає… Наша дівчинко... Малює весь малюнок однією фарбою, бо так сподобався саме той колір. В платті із соняшниками, така гарненька, брівки нахмурені: «Сюп, мама, хочу сюп». Ми завжди тебе любитимемо і памʼятатимемо! Нехай Господь прийме тебе до себе, і збереже тебе, наша дівчинко, Своїм могутнім захистом, даруючи тобі Життя! Оселить тебе там, де праведні та святі Його спочивають – в оселях небесних! А батькам, Господи, подай сили, терпіння і надію. Надію на зустріч у Житті Вічному», - повідомили у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні