Лукашенко почав просити в України переговори

1
Лукашенко почав просити в України переговори
Невизнаний президент Білорусі Олександр Лукашенко закликав до так званих мирних перемовин агресора Росії та України і цинічно сказав, що Москву нібито спровокували на війну проти Києва. При цьому він заспівав дифірамби РФ і сказав, що російська держава, мовляв, з кожним роком стає все краще.

Про це пише Главред з посиланням на білоруське пропагандистське видання Белта.

Лукашенко заявив про те, що Росію, мовляв, спровокували на війну проти України, "дискримінуючи в Україні громадян за національною ознакою". Сама Москва нібито хоче перемовин із Києвом.

"Ця мерзенна ситуація нікому не потрібна. І ви знаєте, що сьогодні Росія готова. І ніколи не відмовлялася від перемовин", - спробував запевнити Лукашенко.

За його словами, Путін напав на Україну нібито для "захисту своїх людей".

"У Росії Путіна штовхали до того, щоб він захистив своїх людей. А як він повинен вчинити? Дострибалися", - сказав маячню білоруський директор.

Також Олександр Лукашенко заспівав дифірамби Кремлю, підкресливши, що Росія, мовляв, щомісяця, щороку стає іншою і вона сьогодні "в силу певних умов є цементуючою, об'єднуючою ланкою всього пострадянського простору".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поц картопляний! Ти всю країну дискримінував і під кацапетів кинув!Не чув останні заяви *уйла про його цілі по Україні! Хоч би вже мовчало!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні