Відомий український співак звернувся до російськомовної молоді

0
Відомий український співак звернувся до російськомовної молоді
Музикант Павло Зібров завжди розмовляє українською мовою, проте до повномасштабного російського вторгнення він не нав'язував свою думку громадськості з цього питання.

Про це пише УНІАН.

Однак після 24 лютого 2022 року він чітко зрозумів, що наше суспільство потрібно українізувати. Як він розповів в інтерв'ю, російська мова викликає у нього огиду, тому він робить зауваження молодим людям, які розмовляють мовою країни-агресора.

"Нехай старші розмовляють, до них претензій ніяких немає. А буває молодь, там 12 років, підлітки. І я думаю: "Блін, вас же вчила українська школа", – пояснив він.

Зібров додав, що російськомовна молодь звертає увагу на ставлення до неї, тому намагається переходити на українську.

Крім того, артист зазначив, що не слухає і російськомовні пісні.

"Мене дратують російські пісні, якщо я десь чую. У мене якась до російської мови зараз огида така", - підсумував Зібров.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні