Кому заборонено пити вино

0
Кому заборонено пити вино
Незалежно від того, чи ви хочете просто трохи відпочити наприкінці дня з келихом вина, чи ви додаєте трохи напою до своєї вишуканої вечері, воно може впливати на ваше здоров'я, і далеко не завжди найкращим чином.

Про це пише 24 канал.

Люди з діабетом
Якщо ви хворієте на цукровий діабет, вам, безумовно, варто бути обережними із споживанням вина. Воно може досить серйозно впливати на рівень цукру в крові, особливо, якщо його пити натщесерце.

Вживання вина може призвести до різкого падіння рівня цукру в крові та навіть важкої гіпоглікемії, яка у найгіршому випадку може призвести до діабетичної коми.

Люди, що приймають знеболювальні або седативні
Заспокійливі та болезаспокійливі препарати є депресантами – а це значить, що вони сповільнюють мозкову діяльність. Алкоголь робить те саме. І, виявляється, саме алкоголь спричинив 18,5% звернень до відділення невідкладної допомоги у США згідно зі звітом 2014 року.

Люди, які приймають дисульфірам
Дисульфірам – це препарат, який використовується для лікування хронічного алкоголізму, і він може мати досить серйозні побічні ефекти, якщо поєднувати його з вином.

Тож якщо ви вживаєте алкоголь разом із цим препаратом, ви можете відчути головний біль, блювоту, нудоту, слабкість, зміни у диханні та частоті серцевих скорочень.

Люди з астмою
Ви могли про це не знати, та якщо ви страждаєте від астми, келих чи два вина можуть зробити вас навіть більш сприйнятливими до симптомів.

У людей з астмою може виникнути побічна реакція на вино через чутливість до сульфітів. Тож якщо ви хочете дихати легше, вам варто уникати вина у своєму раціоні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні