Польща готує масовану атаку на Білорусь, - Мінськ

2
Польща готує масовану атаку на Білорусь, - Мінськ
Сім так званих "хоругов" у Польщі готуються "до захоплення об'єктів та терактів у Білорусі". Про це заявив голова Комітету державної безпеки цієї країни Іван Тертель.

Про це пише УНІАН з посиланням на Белту.

За його словами, на території Польщі нині перебувають сім так званих "хоругов", за допомогою яких Варшава нібито готує теракти та захоплення об'єктів на білоруській території.

"Найбільш агресивна хоругва тренується у Білостоку на вулиці кардинала Вишинського, 6а. Їй керує наш громадянин Асадулаєв 1991 року народження, який колись навчався у військовій академії і втік за кордон. Він ховається під псевдонімом "Шляхтич". Це одна з найагресивніших структур", - сказав Тертель.

Він також розповів, що відомі імена співробітників польських спецслужб, які займаються діяльністю цих "хоругв".

"Ми вважаємо, що це неприпустимо. Ми такої практики не використовуємо і не вважаємо, що це добре. Українські, польські, прибалтійські колеги повинні дивитися, щоб ця зброя не повернулася проти них. Ми неодноразово отримували інформацію, що ця публіка хотіла б здійснити провокації із застосуванням методів 1939 року. Ми пам'ятаємо, з чого починалася Друга світова війна – з провокації німців з використанням польської форми одягу", – сказав голова Комітету державної безпеки Білорусі.

Він також попередив польських, українських та прибалтійських колег, що це зброя, яка не піддається контролю, яка "може бути повернена проти кураторів".

"Це було неодноразово. Ми знаємо ситуацію з ІДІЛ та історію їхніх взаємин з американськими спецслужбами. І наші іноземні колеги можуть досягти таких само негативних результатів для себе", - зазначив Тертель.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Довбні картопляні.
Відповісти
Прибиті білоруси гіпнозом бульбофюркра,що все на них хтось нападає,кому вони потрібні,зомбі і все
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні