Зеленський заявив, що рф за рік не змогла окупувати жодного українського села

0
Зеленський заявив, що рф за рік не змогла окупувати жодного українського села
Російські війська в ході свого повномасштабного вторгнення упродовж нинішнього року не змогли окупувати жодного українського села.

Як передає Укрінформ, про це в інтерв’ю американському телеканалу Fox News заявив Президент України Володимир Зеленський.

«Я вважаю, що нам це було дуже важко зробити, але найголовніше треба зрозуміти, що Росія не окупувала жодного села, жодного українського села протягом цього року», - сказав він.

За словами Зеленського, Україна має тільки одного ворога – Путіна.

«У нас є лише один ворог: це Путін, і все. Ми дійсно захищаємо демократію, ми дійсно захищаємо свободу», - додав глава Української держави.

Зеленський висловив переконання, що нині дуже важливо продовжувати підтримувати України і не гаяти часу в цьому питанні.

«Я вважаю, що дуже важливо не втрачати час, і дуже важливо підтримувати Україну. Ми показали справжній успіх у Чорному морі: це дійсно була дуже складна операція (проти російських військ – ред.), і ми зараз створили зерновий коридор. Росія не має вплив на цей зерновий коридор, і ми знищили більшу частину російського флоту, який знаходився в наших водах і поблизу нашого тимчасово окупованого Криму. Це було дуже добре. Я вважаю, що це величезний результат», - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні